• GINOP gyakornoki program

  GINOP gyakornoki program

 • Műfüves pálya és sportcsarnok bérlés

  Műfüves pálya és sportcsarnok bérlés

 • Műszaki vizsgáztatás a Ványaiban.

  Műszaki vizsgáztatás a Ványaiban.

  Műszaki vizsga Hétfő - Kedd 7:00- 15:30-ig Szerdán előzetes időpont egyeztetéssel Időpont egyeztetés: 06 56/361-311 06 56/361-405 06 30/9760-349 Tovább
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Tankönyves tájékoztató a 2017/18-as tanévre

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Tankönyvosztás:

Helybelieknek: 2017. augusztus 31. csütörtök, 08.00-13.00 óra
Bejárósoknak, kollégistáknak: 2017. szeptember 4. hétfő, 14.00-16.00 óra

A 9. évfolyamosok részére ingyenesek lesznek a tankönyvek. Az ingyenes tankönyvek az iskolai könyvtár tulajdonát képezik. A tanév végén leadott tankönyvek a következő tanévekben újabb tanulók használatában lesznek.

A 10.,11.,12. évfolyamon az ingyenes tankönyvre jogosultságot a tankönyv átvételénél is igazolni kell!  2017. október 1-jén is érvényes igazolással kell rendelkeznie a diáknak. Az augusztusban lejáró/korábban lejárt igazolásokat még a tankönyvosztás előtt célszerű megújítani. 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény megújítása iránti kérelem már a lejárat előtt 3 hónappal benyújtható az illetékes önkormányzatnál!

A határidő elmulasztása illetve a nyilatkozat leadásának elmaradása jogvesztő hatályú.

A nappali rendszerű oktatásban résztvevő tanulók számára a köznevelési törvény szerint ingyenes tankönyvre jogosult az a tanuló, aki:

 1. tartósan beteg,
 2. a szakértői bizottság szakértői véleménye alapján mozgásszervi, érzékszervi, értelmi vagy beszédfogyatékos, több fogyatékosság együttes előfordulása esetén halmozottan fogyatékos, autizmus spektrum zavarral vagy egyéb pszichés fejlődési zavarral (súlyos tanulási, figyelem- vagy magatartásszabályozási zavarral) küzd,
 3. három vagy több kiskorú, vagy eltartott gyermeket nevelő családban él,
 4. nagykorú és saját jogán iskoláztatási támogatásra jogosult, vagy
 5. rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül, és az erre jogosító – érvényes – igazolást az igénylés mellé csatolta.

 A kedvezményre való jogosultság az alábbi okmányokkal igazolható:

 •  családi pótlék folyósításáról szóló igazolás (MÁK határozat, bankszámla kivonat)
 • tartós beteg tanuló esetén szakorvosi igazolás vagy a magasabb összegű családi pótlék folyósításáról szóló igazolás,
 • a sajátos nevelési igényű tanuló esetén a szakértői és rehabilitációs bizottság szakvéleménye,
 • rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény esetén az erről szóló határozat.

A fizetős tanulók tankönyvszámlái, a befizetési csekkek és az átadás/átvételi bizonylatok szintén az iskolába érkeznek augusztusban, amelyeket tankönyvosztáskor a diákok megkapnak. A KELLO nem küld csekket a diákok lakcímére. A tankönyvek árát utólagos fizetéssel kell kiegyenlíteni, melynek határideje 2017. szeptember 15.


A befizetés módjai:
 
Készpénzben, bankkártyával, és a Magyar Posta által elfogadott fizetési módokon valamint a Szülői felületen keresztül.

(Banki átutalás: a KELLO 64400068-30107825-11100049 számú számlájára. 
Banki átutalás esetén a közleményben mindenkor szerepelnie kell a tanuló nevének és a  11 jegyű oktatási azonosítójának, vagy a számlán található ST-kódjának.
A  szuloifelulet.kello.hu weboldalon keresztül bankkártyás fizetés (MasterCard, Maestro, Visa) egy regisztrációt követően lehetséges.)

Tájékoztatásul:

 1. A Kormány 1265/2017. (V.29.) határozata értelmében, a 2017/18-as tanévben a  évfolyam diákjai térítésmentesen jutnak a tankönyvekhez, melyek az iskolai könyvtár állományába kerülnek. „Ezeket a könyveket nyilvántartásba kell venni és azokat az utolsó tanítási napon a tanulók kötelesek visszaszolgáltatni az iskolai könyvtárnak.
 2. A pótrendelés határideje: 2017. szeptember 15. (péntek). E dátum után pótrendelést már nem áll módunkban leadni, a később beiratkozó diákoknak lehetőség szerint a könyvtárból biztosítunk tankönyvet.
 3. Visszáruzás joga: Az adott tanévhez megrendelt tankönyvet a fizetős diákok esetében közvetlenül a szülő, 2017. szept. 15-ig küldheti vissza a KELLO részére. A költségek megfizetéséről a szülőnek/gondviselőnek kell gondoskodnia.

Visszaküldési cím: „Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Üllő, Budaörs OLK 1000.

 1. Egyéni tankönyvrendelés: A KELLO Webáruházban, egy regisztráció után lehetőség van bármilyen tankönyv (iskolai kellék, papír-írószer stb.) online vásárlására. További információ: http://webshop.kello.hu/

 

 

 

 

.

8. osztály utáni képzés

8. osztály utáni képzés

SZAKGIMNÁZIUM 4 évfolyamos szakgimnázium Közlekedésgépész ágazat Angol vagy német nyelv oktatása, ECDL vizsga lehetősége, külföldi szakmai tapasztalatszerzés lehetősége. Érettségi után Tovább
Érettségi Utáni Szakképzés

Érettségi Utáni Szakképzés

Autószerelő (OKJ 54 525 02) Képzési idő: 2 év Autóelektronikai műszerész (OKJ 54 525 01) Képzési idő: 2 év Autótechnikus ráépülés (OKJ Tovább
Felnőttoktatás

Felnőttoktatás

Az iskolánk által meghirdetett felnőttoktatás Az oktatás tanév elejei vagy keresztféléves indulással Indulás az adott szakmában megfelelő létszámú jelentkező esetén Tovább
 • 1